Zó gaat het nu met Ymke Wieringa

Remember Ymke van het iconische tv-duo Ymke en Britt?

Ze waren samen een iconisch tv-duo waar we vroeger geen genoeg van konden krijgen: Britt Dekker en Ymke Wieringa. Britt timmert nog altijd keihard aan de weg als presentatrice, maar hoe is het eigenlijk met haar (destijds) bestie Ymke?

Terug in de tijd

Net als Britt viel ook Ymke in the public eye tijdens de show Take Me Out. Ymke had een aparte kledingstijl, kwam soms een beetje sullig over, maar had altijd de grappigste oneliners. Niet gek dat ze gevraagd werd voor shows als Echte Meisjes in de JungleSterren Springen en samen met Britt een eigen realityshow kreeg. Toch is Ymke de afgelopen jaren uit de spotlights gestapt en de grote vraag is dan ook: wat doet ze nu?

Creatieveling

Ymke is na haar tijd op tv duidelijk een hele andere richting opgegaan. Zo heeft ze altijd al laten blijken dat ze een grote interesses heeft in hedendaagse beeldende kunst en sterrenkunde. Daarnaast is ze aan de slag gegaan als graphic recorder, wat ze op haar Twitter eerder beschreef als een sneltekenaar bij bijeenkomsten of vergaderingen. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ymke Wieringa (@tekenjeverhaal.nu)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ymke Wieringa (@tekenjeverhaal.nu)

Korte tv-carrière

De tv-carrière van Ymke was maar van korte duur, alleen daar heeft de creatieveling naar eigen zeggen rekening mee gehouden. “Ik genoot er intens van, maar heb er altijd rekening mee gehouden dat het van korte duur was”, stelde ze eerder in een interview met VROUW. “Het is ongelooflijk moeilijk om de roem die je hebt opgebouwd, in stand te houden. Als je zelf geen moeite meer doet om in het wereldje te blijven, verdwijn je heel snel uit beeld.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws