Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer het derde seizoen van Love is Blind wordt verwacht

Dat is sneller dan je denkt.

Na alle drama in de eerste twee seizoenen van Love is Blind kunnen we niet wachten wat het derde seizoen (ja, die komt er!) voor ons in petto heeft. Enne, gelukkig komt dat seizoen sneller dan we hadden gedacht.

Love is Blind

In het tweede seizoen van Love is Blind zagen we dat de liefde – in sommige gevallen – écht blind is. Zo zijn Nick en Danielle en Jarrette en Iyanna na bijna een jaar nog steeds happily married. In andere gevallen was de liefde helaas wat minder blind (we're looking at youShake). Hoe dan ook, het tweede seizoen was weer gevuld met heel wat ongemakkelijke gesprekken, steamy romances, fikse ruzies en natuurlijk spannende bruiloften.

Derde seizoen

Hoewel het tweede seizoen nog maar net achter de rug is, kunnen we nu al niet wachten tot het derde seizoen op Netflix verschijnt. Het lijkt erop dat we hier niet weer twee jaar op moeten wachten. Het derde seizoen, dat zich ditmaal afspeelt in de Amerikaanse stad Dallas, is namelijk al gefilmd. Naar verwachting kunnen we er dit jaar nog van genieten, zo meldt Variety.

Concept

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Maarre, als ze elkaar willen ontmoeten, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Bron: Variety | Beeld: Netflix