Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor fans van Never Have I Ever

Ye-hes!

Het derde seizoen van Never Have I Ever heeft (helaas!) nog niet eens een releasedatum, maar de makers van de serie hebben nu een nieuwe verrassing voor fans. Er komt namelijk ook een vierde seizoen van. Al zit er ook een addertje onder het gras...

Never Have I Ever

Het is alweer een tijdje geleden dat het tweede seizoen van Never Have I Ever op Netflix verscheen en wij kijken dan ook reikhalzend uit naar het vervolg. Dat er een derde seizoen gaat komen is gelukkig al bevestigd, maar wanneer dat precies uitkomt is nog de vraag. Hoewel er nog geen officiële releasedatum voor het derde seizoen ligt, weten we al wel ongeveer wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

"Hey Crickets, we hebben een aantal ochtendaankondigingen voor jullie", schrijven seriemakers Mindy Kaling en Lang Fisher op Twitter. "Seizoen 3 van Never Have I Ever komt deze zomer uit!"

Vierde seizoen

Dat het derde seizoen deze zomer op Netflix te zien is, is niet het enige nieuws dat Mindy en Lang hebben voor de Never Have I Ever-fans. "Bovendien zijn wij zojuist vernieuwd voor een vierde en laatste seizoen, waar we super enthousiast over zijn."

Hoewel het vierde seizoen dus het laatste seizoen gaat worden voor de serie, hebben we volgens de makers nog genoeg om naar uit te kijken. "We kunnen niet wachten om alle steamy romance en hilarische avonturen te onthullen die we voor jullie in petto hebben. Bedankt aan al onze fans voor jullie steun – vooral alle #Bevi en #Daxton stand. We love you!"

Bron: Variety | Beeld: Never Have I Ever