De Bachelor Thomas deelt hilarische behind the scenes-beelden

Thomas moest er wat voor over hebben om de dames zonder make-up te zien.

Waar former bachelor Tony Junior voor een wat meer laid-back approach koos, gaat Thomas van der Vlugt er vol voor met zijn dames. Hij stelt ze behoorlijk op de proef met pittig eten, paintballen, flyboarden en in de nieuwste aflevering zelfs een heuse bootcamp. Al moest Thomas zich hier zelf ook behoorlijk in het zweet voor werken, zo deelt hij op Instagram.

Puur natuur

Voor elke date, cocktailparty en rozenceremonie halen de Bachelor-dames alles uit de kast en doffen ze zich helemaal op. Hoewel ze er elke keer uitzien om door een ringetje te halen, houdt Thomas toch ook wel van puur natuur. Hij is dan ook ontzettend benieuwd hoe de ladies eruitzien zonder concealer, mascara en het haar in de krul.

Behind the scenes

Maarre, daar moet Thomas wel wat voor over hebben. Als de dames namelijk weten dat hij eraan komt, haasten ze zich natuurlijk naar hun make-up tas. De bachelor heeft echter iets bedacht om onopgemerkt de villa van de ladies binnen te komen – en daar deelt hij hilarische beelden van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

“Ik lig nu in de achterbak, want ik probeer ongezien de hacienda van de vrouwen binnen te komen. Ik ga ze verrassen met ochtendgymnastiek”, vertelt een bezweette Thomas vanuit de kofferbak van een auto.

“Ik ben gewoon benieuwd hoe de dames zijn als ze niet weten dat ik kom. Dan zijn ze niet helemaal opgetut en opgemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe ze dit gaan vinden.” Vervolgens kruipt hij uit de kofferbak en sneakt hij de villa van de dames binnen. Hi-la-risch!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws