Minnie Mouse verruilt jurkje voor designpak van Stella McCartney

How fashionable.

Lees ook

Het is even wennen, but we love it. Voor het eerst in de Disney-geschiedenis heeft Minnie Mouse haar iconische jurk verruild voor een designpak met matchende strik.

Stella McCartney

Voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris deed Minnie een beroep op de Britse ontwerper Stella McCartney om haar eerste broekpak te creëren. Want zoals elke fashionista wilde ook la Mouse iets nieuws voor het jubileum. En wat een mooi broekpak is het geworden: een chic exemplaar in de kleur blauw, dat uiteraard de bekende stippen bevat. Met matchende strik om haar look compleet te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stella McCartney (@stellamccartney)

Nog meer pareltjes

Maar dat is niet de enige nieuwe outfit in Disneyland, want alle figuren zijn in iriserende kledij gestoken voor de show ‘Dream… and Shine Brighter‘, met nieuwe kleurrijke praalwagens en een unieke soundtrack die je laat swingen bij het (gerenoveerde) Kasteel van Doornroosje.

’s Avonds word je ter gelegenheid van het verjaardagsfeest (voor beperkte tijd, dus wees er snel bij!) getrakteerd op de licht- en luchtshow met maar liefst 200 drones. Het nieuwe spektakel Disney D-Light combineert videoprojecties, verlichte waterstralen, lichteffecten, mist, beroemde Disney-liedjes en drones voor nog meer magie rond het iconische kasteel.

Dus… heb je ook zin in een magisch feestje? En wil je Minnie in haar nieuwe designpak zien? Kom dan snel naar Disneyland Paris!

Bron en beeld: Stella McCartney x Disneyland Paris

Laatste nieuws

Zie ook