Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze knappe dame is de nieuwe liefde van Roy Donders

De stylist van het zuiden is voor het eerst verliefd geworden op een vrouw.

Love is in the air, want Roy Donders heeft een nieuwe relatie. En tot zijn eigen verbazing ditmaal niet met een man, maar met een vrouw. De stylist van het zuiden is namelijk dolgelukkig met de knappe Michelle.

It's official

Een vakantie in Griekenland verliep voor Roy heel anders dan hij had verwacht. Hij liep de prachtige Michelle tegen het lijf die al gauw behoorlijk wat gevoelens bij hem losmaakte. Aan Privé onthult Roy dat hij deze gevoelens voor een vrouw nog niet kende. Aan het weekblad vertelt hij: "Dat kón toch ook helemaal niet?"

Tijdens de zonovergoten vakantie had Michelle nog een relatie, maar rond kerst spraken de twee hun gevoelens naar elkaar uit. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht."

Slapeloze nachten

Aan de looks van Michelle te zien, snappen we wel dat Roy gevoelens heeft voor deze dame. Al was het voor de stylist behoorlijk lastig te beseffen. Zo had hij naar eigen zeggen slapeloze nachten om het nieuws aan zijn naasten te vertellen. Inmiddels is dat gebeurd en zijn de twee happily in love. Veel geluk samen!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram