Oeh: dit is de nieuwe lover van Channah Koerten

'It's official', deelt de beauty.

Voor een lange tijd dachten we dat Channah Koerten en Quentin meant to be waren. Hoe vaak de twee ook uit elkaar gingen, ze kwamen altijd weer samen. Toch lijkt de relatie tussen de twee nu écht finito. Channah heeft namelijk een relatie met déze man. 

Kleine hints

Er klonken op meerdere juicekanalen al geruchten over de twee, maar een bevestiging kwam er nooit. Tot vandaag, aangezien Channah aan Juice Channel vertelde dat zij en Orlando Smeekes een koppel zijn.

Zo deelde de realityster een tijdje geleden een geheimzinnige foto waarop de tattoos van Orlando zichtbaar waren én promootte hij onlangs het boek van Channah met een lief tekstje erbij. 

It’s official

Het roddelaccount besloot Channah te vragen hoe de vork in de steel zit. “Wat is er tussen jou en Orlando?”, lezen we in de screenshot van het chatgesprek met Channah. “It’s official”, stuurt ze terug. Oeh!

De nieuwe vlam van Channah is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. Hij speelde als voetballer voor clubs als Telstar, FC Volendam, Go Ahead Eagles en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Sinds 2019 heeft hij zijn carrière als voetballer echter vaarwel gekust en focust hij zich op kickbocksen. 

Waar de twee elkaar hebben ontmoet en hoe lang het koppel al happy together is, weten we niet. Ook zijn we heel erg benieuwd of Orlando net als Channah naar Curaçao gaat emigreren. We wensen de twee in ieder geval mega veel geluk! 

Bron: Love Reality, Juice Channel | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws