Victoria Koblenko slaat handen ineen met Vedder & Vedder voor Oekraïne

Honderd procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan Giro555.

De oorlog in Oekraïne ligt Victoria Koblenko nauw aan het hart. De actrice, die zelf uit Oekraïne komt, heeft daarom samen met sieradenmerk Vedder & Vedder een speciale collectie ontworpen om de slachtoffers in Oekraïne te helpen.

Oorlog

Al anderhalve week kijken we toe hoe Oekraïne in oorlog verkeert. We zien Russische bommen niet alleen Oekraïense gebouwen, maar ook mensenlevens en families verwoesten. Meer dan een miljoen mensen hebben hun land al verlaten en wie niet is gevlucht zoekt dekking in schuilkelders en metrostations. Het eten en drinken begint op te raken en veel mensen hebben geen stroom en elektriciteit. De oorlogssituatie in Oekraïne dreigt dan ook uit te lopen op een enorme humanitaire ramp.

WORLD LOVE

Om aandacht te vragen voor de situatie in Oekraïne en geld in te zamelen voor slachtoffers, heeft Victoria Koblenko de handen ineengeslagen met de zusjes Anne en Esther Vedder van sieradenmerk Vedder & Vedder. Zij ontwierpen samen een speciale collectie, genaamd WORLD LOVE, die je vanaf 7 maart kunt shoppen op www.vedder-vedder.com.

De WORLD LOVE-collectie bestaat uit drie prachtige items. Ten eerste is er de World Love Woven Bracelet in de kleuren donkerblauw, donkergroen, bordeaux en beige met daarop de woorden ‘WORLD LOVE’. Daarnaast is er de Mini World Love Woven Bracelet voor kinderen in de kleuren donkerblauw, bordeaux en beige met daarop ‘LOVE’. Tot slot – en misschien wel onze favoriet – de prachtige World Love Coin Necklace, dat je kunt personaliseren met een initiaal aan de voorkant. Aan de achterkant van de coin staat een hartje gegraveerd met daarin de tekst ‘peace.’, dat door Victoria herself is geschreven en getekend. De ketting is verkrijgbaar in het zilver en gold plated.

De World Love Woven Bracelet is €29, de Mini World Love Woven Bracelet is €24 en de World Love Coin Necklace kost €99 in het zilver en €109 in het goud.

Opbrengst naar het goede doel

“Toen Victoria ons vroeg of we konden samenwerken om Oekraïne te steunen, zeiden we meteen ja”, vertellen Anne en Esther. “We kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe mensen zich in deze situatie voelen en hoe beangstigend dit moet zijn. Om van onze kant een steentje bij te dragen, om het bewustzijn voor wereldliefde te vergroten en om de slachtoffers van Oekraïne te helpen, hebben we deze speciale collectie met onze vriendin Victoria gemaakt. Het hart aan de achterkant spreekt voor zich.” De zusjes Vedder laten weten dat honderd procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan Giro555.

“Deze oorlog raakt ons allemaal en herinnert ons eraan hoe kwetsbaar vrede kan zijn”, laat Victoria weten. “Wij zijn het die vrede kunnen sluiten en dat maakt ons krachtig. In ons hart en onze daden.”

Bron: Vedder & Vedder | Beeld: BrunoPress, Vedder & Vedder

Laatste nieuws