Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: luisteraars horen nu al ‘Mama Appelsap’ in songfestivalnummer S10

'Ken je het gevoel dat....'

Vorige week was het dan eindelijk zover: S10 maakte wereldkundig met welk nummer zij het songfestival gaat vertegenwoordigen. Een prachtig nummer, maar sommige luisteraars horen er een eh… awkward ‘Mama Appelsap’ in.

Nieuw nummer

Begin december vorig jaar was daar opeens de grote aankondiging: Stien den Hollander zou Nederland gaan vertegenwoordigen bij de Eurovision Song Contest in Turijn. Na de overwinning van glamrockers Måneskin vorig jaar in Rotterdam, vindt de editie dit jaar namelijk plaats in het prachtige Italië. De Songfestival-commissie heeft het dit jaar over een andere boeg gegooid, na de rampzalige 0 punten van het publiek voor Jeangu Macrooy vorig jaar.

Vorige week was er dan eindelijk de onthulling: welk nummer zal S10 in Turijn ten gehore brengen? We wisten al dat het een Nederlandstalig nummer zou zijn, en uit teasers over de afgelopen week bleek wel dat het een nummer vol emotie zou zijn. Met De Diepte toont S10 inderdaad een bijzonder kwetsbare kant van zichzelf. Het nummer begint met een rustige gitaar, en bouwt op naar een refrein waarin S10 volop emotie in haar stem legt terwijl ze zingt over een verbroken relatie. De volledige clip voor haar inzending zie je hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=v2m-MGSys0k&ab_channel=EurovisionSongContest

Mama Appelsap

Maarre, de emotionele teksten werden niet door iedereen helemaal goed verstaan. Een luisteraar hoorde namelijk een wel heel andere zin aan het begin van het nummer. Bij Radio538 vertelt de man dat hij in de eerste zin hoort: “Ken je het gevoel dat, dat je drol er niet uitkomt?” Eh… Juist ja. De echte zin is natuurlijk: “Ken je het gevoel dat, dat je droom niet uitkomt?”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NPO 3FM (@npo3fm)

Goed, of we hierna ooit nog normaal naar het nummer kunnen luisteren zonder de ‘Mama Appelsap’ te horen? Dat betwijfelen we... Het levert in ieder geval hilarische beelden op. Wij luisteren gewoon lekker verder!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram