Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Makers van Love is Blind komen met nieuwe liefdesshow

Maak je klaar voor een nieuwe obsessie.

Waar wij stiekem nog even moeten bijkomen van de Love is Blind-reünie (wij kijken naar jou, Shake), komen de makers van het programma alweer met een nieuwe liefdesshow op de proppen: The Ultimatum. Volgende obsessie incoming...

The Ultimatum

Van Temptation Island tot De Bachelor en van Prince Charming tot Love is Blind: wij kunnen geen genoeg krijgen van liefdesprogramma's. Ook Netflix ziet dat datingprogramma's een groot succes zijn en komt daarom met een gloednieuw format. In The Ultimatum staan zes koppels centraal die stilstaan in hun relatie: de één wil dolgraag trouwen, maar de ander is daar nog niet honderd procent klaar voor. Daarom stellen ze een ultimatum: in het huwelijksbootje stappen of ermee kappen?

https://youtu.be/A0mPYhPFAu0

Potentiële matches

Dat besluit nemen zij echter niet zomaar. De stelletjes stellen hun liefde op de proef door drie weken met een potentiële match te gaan samenwonen. Aan het einde van de rit moeten ze beslissen of ze toch met hun partner willen trouwen, als single verdergaan óf misschien zelfs iemand hebben gevonden die beter bij hen past.

Benieuwd geworden? Wij ook! Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot The Ultimatum te zien zal zijn. Vanaf 6 april kunnen we het nieuwe liefdesprogramma streamen op Netflix.

Bron: RTL Nieuws, Netflix | Beeld: The Ultimatum