Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luca Borsato vertelt geheim achter relatie met Daisy Piras

Ooh la la.

Luca Borsato en Daisy Piras zijn nog altijd happy together. Maar wat is eigenlijk het geheim achter hun steady relatie? Dat heeft volgens Luca alles te maken met een bezoekje aan hun favoriete plek.

Fit couple

Het geheim achter een goede relatie zit ‘m niet in romantische diners in luxe restaurants of tig dure cadeautjes voor elkaar. Nee, een bezoekje aan de gym is volgens Luca het geheim achter een steady relationship.

Dat Luca en Daisy regelmatig in de sportschool te vinden zijn, is niet alleen te zien aan de looks van de twee, maar dus ook blijkbaar aan het geluk dat het tweetal samen heeft. “Fit couples do it better”, schrijft Luca op Instagram bij een reeks kiekjes van de twee. 

Sportschool

Op de foto’s zien we Luca en Daisy, gehuld in sportoutfit, poseren voor de spiegel. Bij het sportieve kiekje deelt Luca nog een aantal motiverende hashtags, zoals #backontrack #gains #gymmotivation #fitcouples #fitnesslife. Lekker bezig, Daisy en Luca! 

Samenwonen

Dat Luca en Daisy elkaar helemaal gevonden hebben, moge duidelijk zijn. Afgelopen december maakten de twee zelfs bekend dat ze druk op zoek zijn naar een huisje samen. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden”, vertelde Daisy aan Shownieuws.

Tijdens de vorige zomer zei Luca nog over samenwonen: “Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.” Hoewel de zoon van Marco Borsato destijds al aangaf niet te kunnen wachten om samen te gaan wonen met zijn grote liefde, wilde hij geduld hebben. “Het is fijn om samen binnen de relatie naar dat punt toe te groeien.” Cute. 

Bron: Instagram @luca_borsato | Beeld: BrunoPress