Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Jørney openhartig over break-up met Odim

Hoe gaat het nu tussen de kersverse parents?

Tijdens hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch sprong de vonk al snel over tussen Jørney en Odim. Eind 2021 werden ze zelfs de trotse ouders van een dochtertje. Maar hoe gaat het nu tussen de realitysterren?

Ieder zijn eigen weg

Zeg je knipperlichtrelatie, dan denk je aan Jørney en Odim. De twee hebben flink wat ups and downs gekend in hun relatie. Ze hebben er nu dan ook voor gekozen om er definitief een punt achter te zetten, zo laat Jørney tijdens een Q&A op Instagram weten. "Voor de bevalling hadden we al besloten dat het beter was om ieder zijn eigen weg te gaan. Helaas hebben we in verband met omstandigheden besloten om dat destijds nog niet naar buiten te brengen."

Geruchten

"Er zijn daarna ook nog zoveel roddels gekomen waardoor we ons niet konden focussen op wat er komen ging", doelt Jørney op de bevalling van dochtertje AliyaahRumours dat Odim niet bij dat moment aanwezig was, zijn dan ook niet waar. "Odim is wel bij de bevalling geweest en heeft me er goed doorheen geholpen. Daarnaast is hij een super lieve papa voor Aliyaah en dat is het belangrijkst."

Too much

Waarom de parents uiteindelijk besloten om uit elkaar te gaan? Daar zijn volgens Jørney 'meerdere redenen' voor. "Alles ging te snel. EOTB was nog niet eens uitgezonden op tv en wij waren al (ongepland) zwanger. Je wordt opeens bekend en papa/mama", vertelt de beauty. "Alles ging te snel en het was te veel. We probeerden het nog wel, omdat we een kleintje kregen." Helaas bleek het toch niet te werken tussen de twee. Wel geeft Jørney aan dat Odim nog iedere dag zijn dochtertje komt bezoeken en dat ze samen voor haar zorgen. Lief!

Bron: Love Reality | Beeld: EOTBDD