Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít EOTB-koppel is in verwachting van een kindje

Er is weer een EOTB-baby op komst!

Er is weer een EOTB-baby op komst! Jamy en Dante, die we kennen uit het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Zwanger

Op Instagram delen Jamy en Dante in een gedeelde post een paar prachtige foto's, waarop ze onder andere een echo en een ballon met daarop 'baby' vasthouden. "Jij maakt ons leven compleet 💖💙", schrijven de mom en dad to be bij de foto's.

Relatie

Het is zo'n twee jaar geleden dat Jamy en Dante elkaar leerden kennen op de set van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel dit programma niet bepaald de place to be is om de liefde te vinden, konden de twee niet ontkennen dat er een vonk tussen hen was. Door de jaren heen hebben de twee helaas zo hun ups and downs gehad. Zo zette het stel in het najaar van 2020 nog een punt achter hun relatie, omdat Jamy zou zijn vreemdgegaan. Gelukkig heeft de liefde het uiteindelijk overwonnen en zijn Dante en Jamy happier than ever – met nu dus zelfs een baby on the way!

EOTB-baby

De dochter of zoon van Jamy en Dante wordt niet de eerste EOTB-baby. Onlangs verwelkomden Jørney en Odim van het meest recente seizoen hun eerste kindje, dochter Aliyaah. Ook Channah en Quentin, die jaren geleden meededen aan het realityprogramma, hebben samen twee kinderen.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: EOTBDD, Instagram