Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Eva Simons bevallen van eerste kindje

'Ik dacht dat we het niet gingen redden, maar God had een ander plan', aldus de kersverse moeder.

Beschuit met roze muisjes voor Eva Simons en haar man Sebastiaan Zwarts! De zangeres deelt op Instagram dat ze is bevallen van hun dochtertje.

Bevalling

Met drie prachtige foto's van haar pasgeboren dochter kondigt Eva Simons aan dat ze op 1 maart 2022 voor het eerst moeder is geworden. "Drie dagen die eeuwig leken te duren en op het moment dat ik dacht dat we het niet gingen redden, had God een ander plan", schrijft de zangeres over de bevalling.

Dankbaar

Veel laat Eva niet los over de bevalling, maar het is wel duidelijk dat er behoorlijk wat complicaties bij kwamen kijken. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen, iets waar de zangeres heel dankbaar voor is. "Wat een geweldig team van specialisten om ons heen. We waren gezegend dat zij er waren op dit ontzettend belangrijke moment in ons leven."

Prachtige naam

"Mijn lieve meisje, Rosie Nova, je bent nu al het beste dat ons is overkomen", onthult Eva de prachtige naam van haar dochter. "Bedankt dat je mij hebt gekozen om je moeder te zijn ❤️"

Felicitaties

Onder de babyfoto's regent het felicitaties voor de kersverse mom en dad. "Yes Eva! Wat een prestatie. Gefeliciteerd met Rosie", schrijft Jim Bakkum. "Van harte gefeliciteerd met jullie engeltje, ik wens jullie heel veel geluk samen", laat zangeres Ruth Jacott achter met heel veel roze hartjes. "Gefeliciteerd met je mooie meisje", reageert een andere volger. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Instagram @evasimons | Beeld: BrunoPress, Instagram