Dreamjob alert: een maand werken als influencer op Aruba zonder te betalen

Social media creatievelingen, opgelet.

Ben jij een ster in het schieten van Insta-worthy kiekjes en zie je een (gratis) verblijf op een zonnig eiland wel zitten? Hou je vast, want dan hebben wij je droombaan gevonden. Boardwalk Boutique Hotel Aruba biedt een maand gratis vertoeven op Aruba aan – en in ruil daarvoor moet jij je influencer skills inzetten.

Influencer life

We vergapen ons regelmatig aan influencers die op zonovergoten bestemmingen vertoeven. In ruil voor een zonnig verblijf schieten deze content creators de mooiste kiekjes van het hotel, restaurants en hotspots. En jawel, ook jij kan deze job uit gaan oefenen. 

Boardwalk Boutique Hotel Aruba biedt een originele content creator een verblijf aan op Aruba voor minimaal een maand. In ruil voor geleverde diensten, ontvangt je een vliegticket naar Aruba, gratis accommodatie, een huurauto en een maandelijkse vergoeding voor eten en drinken. Say what?!

Geen vergunning nodig

Voor deze tijdelijke droombaan in het Caribisch gebied is geen werkvergunning nodig; als onderdeel van Aruba’s flexibele One Happy Workation-programma, mogen bezoekers maximaal drie maanden op het eiland werken en verblijven. Waar je precies verblijft? In het prachtige verblijf met 46 casita’s in Caribische stijl op een historische kokosplantage met de meest fotogenieke tropische tuinen en levendige kleuren.

Je verblijft in elk van de zeven casita-categorieën (kamertypes) met onder meer een privézwembad en buitendouche. Ook het strand, de beide zwembaden, het culinaire aanbod en andere voorzieningen van het hotel én de kans om het eiland te ontdekken, behoren tot de ervaringen je krijgt en moet vastleggen. Sounds like a dream, right?

Zo geef je je op

Zie jij deze droombaan wel zitten? Snappen we. Je moet alleen wel dit formulier invullen om te laten zien over welke skills jij beschikt.

Wie weet word jij wel geselecteerd om in mei 2022, op blote voeten, de meest amazing foto’s en video’s te schieten op Aruba. Let wel: je kunt je opgeven tot 15 maart, dus twijfel niet te lang – al lijkt ons dat niet echt nodig.

Beeld: Boardwalk Boutique Hotel Aruba

Laatste nieuws