Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ontspanning en verwennerij: kosteloze beautybehandeling voor mensen met kanker

Geef een glimlach cadeau!

Ontspanning en verwennerij: het is precies wat mensen met kanker verdienen. De actie ‘Geef een glimlach cadeau’, draait om het geven van een oppepper aan kankerpatiënten. 

Lekkerder in je vel

Waarschijnlijk is een beautybehandeling niet het eerste waar je aan denkt als je met de ingrijpende ziekte te maken hebt. Toch kan goede verzorging van jezelf ervoor zorgen dat je beter in je vel zit. Je huid laten verwennen kan een heerlijk moment van ontspanning zijn. Je hebt hierbij even aandacht voor jezelf. Daarom keert ook dit jaar de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better terug.

Tijdens deze actiemaand staan de beautyspecialisten van hannah en [comfort zone] klaar om (ex-)kankerpatiënten een kosteloze, ontspannende behandeling te geven. De behandeling krijgen deelnemers cadeau van de salon, samen met een fijne verzorgingskit voor thuis.

Hoe werkt het?

‘Geef een glimlach cadeau’ is bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is. Zij kunnen zich opgeven via www.hannah.nl/glimlachcadeau of via www.comfortzoneskin.nl/pages/geef-een-glimlach voor een kosteloze behandeling in een salon bij hen in de buurt. Op deze websites vind je ook de voorwaarden van de actie.

Wanneer gaat de actie van start?

De kick-off van ‘Geef een glimlach cadeau’ vindt plaats op 17 maart 2022. De beautybehandelingen kunnen vanaf die datum gepland worden.

Wat doet het voor de huid?

De behandeling zorgt ervoor dat je huid een oppepper krijgt. Daarnaast krijg je een hannah First Aid of een [comfort zone] REMEDY mini-kit mee naar huis om de huid verder te helpen herstellen.

First Aid van hannah is speciaal ontworpen voor de huid die uit balans is geraakt door zware medicatie, zoals chemokuren, en biedt kalmering, verzachting en comfort aan de zeer kwetsbare huid. Ook zorgt de parfumvrije crème ervoor dat het beschermingsmechanisme van de huid wordt hersteld. Daardoor wordt de weerstand verhoogd en is de huid in staat om zichzelf te verdedigen tegen schadelijke invloeden.

De REMEDY-producten van [comfort zone] bevatten krachtige, natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van de gevoelige en verzwakte huid een boost kunnen geven. REMEDY zorgt ervoor dat de huidbarrière weer in balans raakt, roodheid verminderd wordt en de huid beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen factoren van buitenaf.

Stichting Look Good Feel Better

Op de website van stichting Look Good Feel Better kun je meer lezen over huidverzorging voor mensen met kanker. Door de handen ineen te slaan met beautyprofessionals zorgt de stichting ervoor dat patiënten even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met beter in hun vel zitten. Naast mooie initiatieven zoals ‘Geef een glimlach cadeau’ organiseert Look Good Feel Better ook workshops in ziekenhuizen en online en is het een bron van informatie voor iedereen die meer wil weten over uiterlijke verzorging bij kanker.

Beeld: Pexels