Déze Pitch Perfect-acteur is binnenkort te zien in Grey’s Anatomy

Van Treblemaker naar het Grey Sloan Memorial Hospital?

Lees ook

Het achttiende seizoen van Grey’s Anatomy is inmiddels underway. En hoewel we nog niet veel weten over de afloop van dit seizoen, worden steeds meer tipjes van sluiers opgelicht. En daar komt volgens het Amerikaanse blad Variety onder andere dit nieuwe castlid uit naar voren!

Grey Sloan Memorial Hospital

Seizoen 18 van het razend populaire Grey’s Anatomy wordt op dit moment uitgezonden in de VS en een negentiende seizoen staat alweer op de planning. Hoewel veel stafleden van het Grey Sloan Memorial Hospital in de afgelopen jaren afscheid hebben genomen, komen daar ook altijd nieuwe collega’s voor in de plaats. En dat zorgt nogal eens voor drama.

Pitch Perfect crossover?

En nu weet het blad Variety dus te melden dat één van de acteurs uit Pitch Perfect binnenkort te zien zal zijn in de serie. Vanaf eind maart moet acteur en zanger Skylar Astin namelijk de rol van Todd Eames op zich nemen. Skylar kennen we natuurlijk van zijn rol als Jesse Swanson in Pitch Perfect, waar hij de love interest van Anna Kendricks karakter Beca Mitchell speelde.

Ook in Grey’s ziet het er naar uit dat de acteur een rol zal spelen als echte heartthrob. Zo wordt zijn karakter omschreven als ‘charmant en aantrekkelijk’. Ooh la la!

Seizoen 19

Wat we kunnen verwachten van het aankomende seizoen Grey’s? Daar is nog maar heel weinig over bekend. Het kan echter zomaar eens het allerlaatste seizoen van de serie zijn. Als het aan hoofdrolspeelster Ellen Pompeo ligt, trekken ze namelijk de stekker uit Grey’s Anatomy. Toch lijkt het erop dat Ellen zich voor nóg een seizoen heeft laten ompraten door de makers van de show, want aan Deadline maakten de producers en de zender ABC onlangs bekend dat er nog een negentiende seizoen komt, mét Meredith Grey.

Al zestien jaar lang speelt ze in de show, en dat vindt ze meer dan genoeg. “Ik doe hard mijn best om iedereen ervan te overtuigen dat we moeten stoppen met Grey’s Anatomy”, liet ze al eens weten aan magazine Insider. Wij kunnen in elk geval niet wachten om te zien of Skylar de serie een muzikale boost geeft. Fingers crossed!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook