Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is 6 maart jouw geluksdag

Het staat in de sterren geschreven!

Reality TV show "Keeping Up With The Kardashians"

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In de gloednieuwe Grazia, die vanaf nu in de winkel ligt, bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat.

Boogschutter (23 nov – 21 dec)

Ben jij geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter? Goed nieuws: dan is het vandaag, 6 maart, namelijk jouw lucky day. Op deze geluksdag zul je merken dat alles mee lijkt te zitten. Doe er je voordeel mee!

Positief vooruitzicht

Ook de rest van je horoscoop is gevuld met mooi nieuws. De komende weken zien er positief voor je uit. Je zit goed in je vel en je bevindt je in een prettige flow. Het is belangrijk om dit zo lang mogelijk vol te houden. Neem dus niet te veel hooi op je vork en plan tijd in voor beweging en ontspanning. Zorg daarbij voor me-time, waarin je kunt doen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Soms is dat mediteren en soms is dat iets anders. Gun jezelf dat.

Benieuwd wat de geluksdag is van andere sterrenbeelden? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf nu in de winkel! 

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – Het 12e huis) | Beeld: Brunopress

Lifestyle
  • 9-4-2021 Reality TV show 'Keeping Up With The Kardashians' - Season 20 Episode 4 Pictured: Addison Rae, Kim Kardashian PLANET PHOTOS www.planetphotos.co.uk [email protected] +44 (0)1959 532 227