Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de vriend van Britt Dekker eruit

Tijd voor een voorstelrondje.

Zapp Awards 2022

Sinds haar eerste verschijning bij Take me out is Britt Dekker niet meer weg te denken van de Nederlandse tv. Hoewel ze in het datingprogramma onder leiding van Eddy Zoey niet de liefde vond, is de blondine nu helemaal happy met haar partner. Tijd voor een voorstelrondje!

Eerste ontmoeting

Britt Dekker ontmoette haar vriend Max Apotowski door haar televisiecarrière. Max was namelijk de eindredacteur van het programma Waar Rook is...Zijn Britt & Ymke, dat in 2013 op de buis verscheen. Dat de vonk oversloeg, kwam voor Britt als een behoorlijke verrassing. "Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat", vertelde de presentatrice in 2014 over haar toen prille relatie. "Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen." Inmiddels zijn we al zo'n acht jaar verder en zijn Britt en Max nog altijd gelukkig samen.

Tegenpolen

'Opposites attract' lijkt helemaal te kloppen voor Britt en Max. In gesprek met Beau Monde vorig jaar liet de presentatrice weten dat zij en haar lief echte tegenpolen zijn, maar elkaar daardoor juist aanvullen. "Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt, Max is supernetjes", onthulde de televisiester. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.” Hi-la-risch en helemaal duidelijk!

Insta-official

Romantische kiekjes op Britts Instagram-pagina hoeven we in ieder geval niet te verwachten – daar poseert ze liever met haar beeldschone paard. Toch maakte de presentatrice jaren geleden één uitzondering en deelde ze deze lieve foto met Max (links).

'Kleine kroketjes'

Aangezien Britt en Max elkaar 'aanvullen als een broodje kroket' en nadenken over een bruiloft, vroeg Beau Monde zich af of er mogelijk ook kleine broodjes kroket op de planning staan. “Ik weet het niet”, zegt Britt over haar kinderwens. “Ik denk wel eens dat moeder-zijn helemaal niet zo geweldig is. Natuurlijk hou je superveel van je kinderen, zijn zij het belangrijkste wat er is, maar het lijkt me ook een extreem grote verantwoordelijkheid, veel zorgen. Voor nu hou ik het bij de paarden.”

Bron: Beau Monde, Vriendin | Beeld: BrunoPress