Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luistertip: Anne en Esther Vedder lanceren eigen podcast

De Vedder-twins vertellen openhartig hun verhaal in een gloednieuwe podcastserie.

Ze hebben een eigen miljoenenbedrijf, een glamorous lifestyle en zijn keiharde ondernemers: Anne en Esther Vedder timmeren keihard aan de weg. De owners van sieradenmerk Vedder & Vedder waren eerder al te zien in de Videoland-docu Twins of Gold en lanceren nu hun eigen podcast.

Vedder & Vedder Podcast

De Vedder-twins bespreken in de Vedder & Vedder Podcast hun nieuwe twin latrelatie – living apart but always together. Van vakanties, verbouwingen en lovers, tot nieuwe sieraden-releases, en ondernemerschap: de zussen praten over alles wat hen bezighoudt. 

Ook nodigen ze interessante gasten uit en laten ze wekelijks bijzondere verhalen over hun sieradencollecties horen. 

Ambitieuze vrouwen

Anne en Esther zijn de CEO's en oprichters van sieradenmerk Vedder & Vedder, gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden. De succesvolle ondernemers doen als tweeling vanaf jongs af aan altijd alles samen. Nu ze beiden een vaste relatie hebben en niet meer samen onder één dak wonen, plannen ze wekelijks een moment in om even goed bij te praten. 

En jawel, dit kun je allemaal beluisteren via Spotify. De eerste aflevering staat nu online en hierin is de vriend van Esther, Ismael, te gast. De ladies en Ismael bespreken het onderwerp: een ambitieuze vrouw, ja of nee? Zeker het luisteren waard!

Bron: Spotify | Beeld: BrunoPress