Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jezelf in de watten leggen én doneren aan de Voedselbank: zo doe je dat

NIVEA steunt de voedselbank met een landelijke actie.

Een cadeautje voor jezelf, je loved one én de Voedselbank in één aankoop: dat klinkt toch als muziek in je oren? NIVEA Nederland steunt de Voedselbank met een landelijke actie, zodat een donatie aan de Voedselbank makkelijker dan ooit is.

#ShareTheCare

De komende twee weken doneert Nivea bij aankoop van elk 1+1 actieproduct bij Etos een product aan de Voedselbank. Zo zorg je met dit initiatief niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Dit allemaal als onderdeel van NIVEA’s wereldwijde #ShareTheCare.

Deze actie is allesbehalve kleinschalig. De verwachting van NIVEA is dat er 160.000 producten aan de Voedselbanken in Nederland gedoneerd zal worden. 

Verzorgingsproducten

Leo Wijnbelt, voorzitter Voedselbanken Nederland, vertelt over het belang van de bijzondere actie voor de Voedselbank. 

“Armoede omvat veel meer dan te weinig geld voor eten, want ook persoonlijke verzorgingsproducten, zoals shampoo en handzeep, kunnen veel van onze klanten zich niet veroorloven. De behoefte aan dit soort producten is groot.”

Zo help je mee

De uiteindelijke producten worden gekozen in samenwerking met de Voedselbank en zo afgestemd op de behoeften van hun klanten. De actie loopt van 28 februari tot en met 13 maart in alle filialen van drogisterij Etos.

Beeld: Unsplash