Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit favoriete wimperserum van Meghan Markle gaat compleet viral

Elke 33 seconden wordt dit serum verkocht.

Meghan Markle Visits University of Johannesburg

Het kan een behoorlijke klus zijn om een fijne wimperserum te vinden. Ben jij nog op zoek naar een fijne? Meghan weet het in ieder geval zeker: haar persoonlijke favoriet doet wonderen!

Lange wimpers

In Allure Magazine verklapt Meghan dat het geheim van haar lange wimpers gewoon uit een flesje komt. Ze zweert namelijk bij het wimperserum van Revitalash. En daarin is ze niet alleen. Het serum gaat namelijk iedere 33 seconden over de (virtuele) toonbank. Score!

Easy-peasy

Niet zo gek ook, want volgens het merk krijg je langere, volle wimpers in slechts 12 weken. En het enige wat je ervoor hoeft te doen, is iedere dag braaf een lijntje trekken langs de aanzet van je wimpers. Easy peasy, die natural beauty look van Meghan!

Resultaat

"Ik durf wel te zeggen dat mijn wimpers zo lang geworden zijn als maar kan!" sprak Meghan Markle destijds lovend over het product. En ze is niet de enige die resultaat ziet. In beautyreviews over heel het internet wordt het wimperserum geprezen, omdat-ie echt schijnt te doen wat het merk belooft: langere wimpers in een paar weken. Het kost je een extra stap in je beautyroutine en zo'n 70 euro voor een serum, maar dan heb je wél lange lashes waarmee je een prins kunt veroveren.

Bron: Glamour UK, Allure, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Beauty
  • 1 October 2019. (10431889a) Meghan Duchess of Sussex visit to the University of Johannesburg Meghan Duchess of Sussex visit to Johannesburg, South Africa - 01 Oct 2019 Credit: Pool/GoffPhotos.com Ref: KGC-178 **No UK Sales Until 28 Days After Create Date**