Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: De Bachelors Romy opgenomen in het ziekenhuis

De beauty verblijft in haar eentje in een ziekenhuis in Sri Lanka.

Het zijn vervelende dagen voor De Bachelors Romy. De beauty werd opgenomen in een ziekenhuis in Sri Lanka nadat haar huid extreem verbrandde door de zon.

Ziekenhuis

"Ik breng blijkbaar de nacht in het ziekenhuis door. Bedankt voor al jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen, dus bedankt iedereen", deelde Romy eerder deze week al op Instagram.

Wat er precies is gebeurd? "Ik was door Sri Lanka aan het reizen, tijdens het surfen verbrand en mijn lichaam heeft daar een hele overdreven reactie op gegeven", stelt ze. Haar huid zat onder de blaren, waardoor ze op een gegeven moment niet eens meer kon lopen of staan. "Dus hebben ze me hier in het ziekenhuis opgenomen voor een paar dagen."

Verbetering

Romy verblijft in een ziekenhuis tussen de locals, iets wat ze naar eigen zeggen behoorlijk bizar vindt. Ondanks deze vreemde ervaring, gaat het al een stuk beter met de blondine. "Gelukkig zit er nu al iets verbetering in, nog wel veel pijn, maar het gaat de goede kant op."

"Wel heel bizar om in mijn eentje in een ziekenhuis tussen alleen maar locals te liggen. Gelukkig is het een netjes ziekenhuis, maar wel even heftig." Get well soon, Romy!

Bron: Superguide | Beeld: Jasper Suyk