Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes laat van zich horen: 'Enorm veel liefdesverdriet'

Jaimie reageert voor het eerst op de vermeende mishandeling door haar verloofde Lil Kleine.

Jaimie Vaes bleef lange tijd stil over de vermeende mishandeling door haar verloofde Lil Kleine, maar ze heeft nu voor het eerst van zich laten horen. In een schriftelijke reactie aan De Telegraaf laat ze weten 'enorm veel liefdesverdriet' te hebben.

Gekke geruchten

"Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken", laat Jaimie weten aan de krant.

Hiermee doelt ze op een rumour dat door meerdere juicechannels op Instagram werd verspreid. Zo zou de styliste haar fiance Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, bewust in de val hebben gelokt en zou ze alleen op zijn geld uit zijn.

Alleen maar verliezers

Jaimie wil dan ook korte metten maken met die geruchten. "Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers", zegt zij met duidelijke woorden.

Mishandeling

Zo'n twee weken geleden gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die zijn verloofde Jaimie aan haar haren uit de auto trekt en haar hoofd tussen de deur lijkt te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Na een paar nachten in de cel te hebben doorgebracht, kwam Lil Kleine alweer vrij in afwachting van het onderzoek. Het Openbaar Ministerie ging echter in beroep tegen die beslissing. Volgens het OM zijn er namelijk voldoende ernstige bezwaren om de rapper langer vast te houden. De rechtbank stemde hier afgelopen maandag mee in en dus zit Lil Kleine vanaf vandaag weer vast.

Bron: De Telegraaf, Shownieuws | Beeld: BrunoPress