Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Chase Stokes zou eigenlijk in One of Us is Lying gespeeld hebben

De Outer Banks-acteur moest later alsnog afzien van zijn rol en werd vervangen.

78th Mostra - Competencia Oficial Premiere

We hebben het eerste seizoen van de Netflix-serie One Of Us Is Lying in één ruk uitgekeken en we kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Ondertussen komen we graag meer te weten of de acteurs, want wist jij bijvoorbeeld dat Outer Banks-acteur Chase Stokes eerst een rol in One Of Us Is Lying had?

Rol in de serie

Juist ja, de knappe Chase Stokes – in Outer Banks bekend als John B – zou eigenlijk in de nieuwe Netflix-serie gespeeld moeten hebben. Voor wie One Of Us Is Lying nog niet heeft gezien vatten we hieronder even kort samen waar de serie over gaat. In de serie volgen we vijf leerlingen van Bayview High School die alle vijf moeten nablijven. Dat nablijf-uur krijgt echter een heel naar einde wanneer een van de leerlingen (Simon) plotseling overlijdt. Toevallig stond hij ook nog eens bekend als de Gossip Girl van de school. Zijn blog, genaamd About That, was namelijk de meest gevreesde app van de school. Niemands geheim leek nog veilig, want Simon wist op de een of andere manier overal achter te komen.

TJ

De vier overige leerlingen uit het nablijf-uur worden beschuldigd van de moord op Simon en proberen hun onschuld te bewijzen. Terwijl ze dat doen, lijken hun geheimen alsnog één voor één uit te komen. Zo wordt duidelijk dat Addy, een van de studenten, is vreemdgegaan met TJ, de beste vriend van haar boyfriend Jake. TJ, wordt gespeeld door George Ferrier, maar eigenlijk was deze rol oorspronkelijk weggelegd voor Chase Stokes.

Vervangen

Chase maakte zelfs op Twitter bekend dat hij in de serie zou spelen, maar toen de trailer uitkwam was Chase nergens te bekennen. In juli 2020 sprak hij nog enthousiast over de show. "Het is een soort Breakfast Club x Pretty Little Liars", vertelde hij. "Het gaat over een groep kinderen die uit allemaal verschillende clubjes van hun middelbare school komen. Ze moeten allemaal nablijven en een van de kinderen valt dood neer en sterft. Het wordt een groot mysterie om uit te zoeken wie er verantwoordelijk voor is." De rol van TJ zou door Chase gespeeld worden, maar op de een of andere manier ging dat niet meer door. Op Twitter liet de acteur weten waarom niet.

Planning

"Ja, ik zat in One of Us Is Lying. Ja. Ik hou van de show. Helaas kon ik de show niet doen, maar als je hem nog niet gezien hebt, ga dan alsjeblieft kijken naar One Of Us Is Lying en geniet ervan," vertelde de acteur zijn Twitter-volgers. Vanwege 'problemen met de planning' kon Chase uiteindelijk dus niet in de serie spelen. Gelukkig zien we de acteur binnenkort wel weer in het derde seizoen van Outer Banks, waarvan de opnames inmiddels zijn begonnen.

Enne, het tweede seizoen van One Of Us Is Lying dan? Dat is inmiddels al bevestigd door Netflix, maar we weten helaas nog niet wanneer we deze kunnen verwachten. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: hitc.com | Beeld: Twitter, Brunopress, Instagram

Showbizz
  • Chase Stokes in Armani outfit walking the red carpet for the premiere of the film Competencia Oficial as part of the 78th Venice Film Festival on September 4, 2021 in Venice, Italy. Photo by Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM