Luuk Ikink over ontmoeting Simone Wijnands: ‘Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond’

Awh!

Lees ook

Ze zijn zeventien jaar samen, waarvan tien getrouwd. Maarre, hoe hebben Luuk Ikink en Simone Wijnands elkaar eigenlijk ontmoet? In de nieuwste Playboy deelt de Eilandpraat-presentator dat hij zijn vrouw tijdens het introductieweekend van zijn opleiding Journalistiek leerde kennen.

Ontmoeting

Luuk en Simone zijn sinds 2005 officieel een setje, maar de twee leerden elkaar al veel eerder kennen. “Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend van de opleiding Journalistiek in Zwolle. Dat was in 2001; pas vier jaar later kregen we wat”, deelt Luuk in de nieuwste Playboy. 

Eerste date

“Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken”, gaat hij verder. “We raakten in de tweede bevriend, en toen het uit was met haar vriend en met mijn vriendin zijn we met elkaar op date gegaan naar Der Untergang. Ja, we houden van romcoms. Toen was het raak.” Awh!

Huwelijk

Op 4 oktober 2011 gaven Luuk en Simone elkaar het jawoord in Las Vegas. “Vandaag precies tien jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend”, deelde Luuk tijdens hun tienjarig huwelijksjubileum. “En daarna een geweldige reis door Amerika! Wat een geluk!” Het stel heeft twee kinderen: zoon Lieuwe en dochter Jelka.

In de nieuwste Playboy vertelt Luuk Ikink meer over Eilandpraat, RTL Boulevard en juice channels: “Ik moet altijd wel lachen om de stelligheid waarmee ze vage roddels brengen. “Juice channels zijn de roddelbladen van deze tijd.” Donderdag in de winkels. 

Bron: Playboy | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook