Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sneak peek! Netflix deelt nieuwe beelden tweede seizoen Bridgerton

Oeeeeh!

Nog héél even en dan kunnen we eindelijk kijken naar het langverwachte tweede seizoen van Bridgerton. Enne, we komen al helemaal in de stemming voor het komende seizoen door de gloednieuwe beelden die Netflix deelt op Twitter.

Nieuwe beelden

Zet 25 maart in je agenda, want dan keert Lady Whistledown ein-de-lijk terug in onze levens. Vorige maand deelde Netflix al een teaser, maar alsof dat nog niet genoeg is gooit de streamingdienst ook nog wat nieuwe foto's online. "We dachten dat jullie een paar nieuwe foto's van Bridgerton seizoen 2 wel leuk zouden vinden", klinkt het op Twitter.

De foto's maken ons mega nieuwsgierig naar het nieuwe seizoen. Zo zien we de nieuwe zusjes Kate en Edwina op de foto, maar ook de oude vertrouwde Bridgerton-familie. En uiteraard is Penelope als Lady Whisteldown te zien. Kortom, de beelden zien er veelbelovend uit!

De cast

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer terug op onze schermen (sadly met uitzondering van de knappe Duke). Het stralende middelpunt van seizoen 2 wordt Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), voor wie het hoog tijd is om een goede partij aan de haak te slaan. Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst, maar dan verschijnen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) op het toneel. Met de chemistry tussen Anthony en Kate belooft dit opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Netflix, Twitter