Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grote tegenvaller voor De Bachelors Yaël

Het zit de beauty niet mee.

Het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuwe aflevering van De BachelorNog steeds is Thomas van der Vlugt druk op zoek naar zijn ware liefde, dus er wordt flink gedatet in de nieuwste aflevering. Ditmaal was Yaël eindelijk aan de beurt, maar helaas viel haar date compleet in het water.

Avontuurlijke date

Voor drie ladies was het in De Bachelor tijd om hun avontuurlijke kant te laten zien. Lysette, Ascha en Yaël werden uitgenodigd door Thomas, maar helaas ging dit voor laatstgenoemde niet door. "Yaël is er helaas niet bij, want die voelt zich helaas niet zo lekker", horen we presentator Rick Brandsteder zeggen.

Niet veel later horen we Yaël vertellen dat ze enorm baalt. "Ik heb maar twee uur geslapen. Ik werd 's nachts wakker en mijn keel was helemaal opgezet", stelt ze. "Toen ik wakker werd gemaakt voor de date dacht ik: het gaat echt niet."

Niet veel kansen

De dames zijn met zo'n grote groep, dat Yaël baalt dat haar kansen voorbij zijn. "Waarom nu... Ik ga echt mijn best doen om vanavond bij de cocktailparty te zijn, ook al is het maar even."

Gelukkig wist Yaël een beetje aan te sterken en verscheen ze diezelfde avond nog bij de cocktailparty, waar ze obviously haar momentje met Thomas pakte. Of het nog wat uitgehaald heeft? Dat zie je in de nieuwe aflevering van De Bachelor die vanaf nu op Videoland te bekijken is. Exciting!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk