Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maker Manifest licht tipje van de sluier over releasedatum op

We can't wait!

Manifest - Season 1

De eerste twee seizoenen van Manifest hebben wij in één ruk uitgekeken toen deze begin januari eindelijk op Netflix stonden. We wachten dan ook met smart op het derde seizoen én kunnen ook alvast uitkijken naar het vierde en tevens laatste seizoen. Showrunner Jeff Rake heeft namelijk verklapt wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten.

De serie

In de serie zien we hoe de Montegro Air vlucht 828 na flinke turbulentie eindelijk veilig landt. Echter, voor de inzittenden duurde de vlucht maar een paar uur, maar ondertussen is de wereld al vijf jaar verder… Door de rest van de wereld was de vlucht met alle inzittenden al die tijd als vermist beschouwd. Inmiddels waren alle ‘nabestaanden’ verdergegaan met hun leven. De inzittenden van de vlucht krijgen een kans om hun leven weer op te pakken, maar dat lukt niet zomaar. Het mysterie heeft bizarre gevolgen voor de inzittenden. Het tweede seizoen eindigde met een mega cliffhanger en daarom hopen fans het derde en vierde seizoen snel te kunnen bingewatchen.

Derde en vierde seizoen

Van het derde seizoen weten we al dat deze waarschijnlijk medio 2022 op Netflix komt – de afleveringen zijn immers al in het buitenland te zien. Op Twitter vroeg niemand minder dan Stephen King zich af wanneer hij het vierde seizoen kon bekijken. Maker Jeff Rake antwoordde daar op gepaste wijze op. “Ik hoor november”, zo antwoordde hij aan de bestseller auteur. Fingers crossed!

Manifest is al een best ‘oude’ serie uit 2018, maar omdat deze nog nooit eerder op Netflix stond, kenden veel mensen ‘m nog niet. De originele maker van de serie, NBC, zette Manifest eigenlijk na drie seizoenen stop. Maar, toen Netflix de rechten over kocht besloot de streamingdienst om ook nog een vierde en laatste seizoen te maken.

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Manifest, Twitter