Yes: Ewout Genemans kondigt nieuw seizoen van Bureau-reeks aan

Ewout gaat opnieuw meelopen met de politie.

Spannende achtervolgingen, bizarre situaties en verwarde mensen: de afleveringen van de Bureau-reeks van Ewout Genemans zitten er vol mee. Zit jij standaard aan de buis gekluisterd bij het kijken van dit programma? Lucky you, want er komt een gloednieuw seizoen aan. 

Mee met de politie

In de populaire serie loopt Ewout mee met de politie in verschillende steden. Na Bureau 040 (Eindhoven), Bureau Burgwallen (Amsterdam) en Bureau Hofstad (Den Haag) gaat de presentator nu meelopen in weer een nieuwe stad. Het programma geeft je een kijkje achter de schermen van de politie en is soms behoorlijk spannend.

Ewout maakt van alles mee, van een brute horlogeroof tot een bloedstollend spannende undercoveractie. Zo brengt hij goed in beeld wat het werk van een politieagent inhoudt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ewout Genemans (@ewoutgenemans)

Nieuwe stad

Na drie succesvolle seizoenen is het nu tijd voor het vierde seizoen. “Deze maand starten eindelijk de opnames van de nieuwe ‘Bureau’ serie!” maakte Ewout Genemans gisteren bekend op Instagram. “Volgende week maken we bekend naar welke stad we zullen gaan.”

De nieuwe stad waar we binnenkort een kijkje achter de schermen krijgen blijft dus nog even geheim. Wij zijn benieuwd! Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Bureau 040, Bureau Burgwallen en Bureau Hofstad zijn terug te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram @ewoutgenemans, BrunoPress

Laatste nieuws