Expeditie Robinson-fans, opgelet: Eilandpraat zoekt achtergrondpubliek

Ein-de-lijk mag er weer publiek bij het napraatprogramma aanwezig zijn.

Lees ook

Het All Stars-seizoen van Expeditie Robinson is van start gegaan! Grote kans dat jij en je besties, lover, moeder, broer, buurvrouw of zus niet uitgepraat raken over de afleveringen. Ben jij een echte Expeditie-fan? Dan hebben we leuk nieuws voor je. 

Eilandpraat

Iedere afvaller van Expeditie Robinson blikt in het napraatprogramma Eilandpraat terug op de aflevering. De hoogtepunten, dieptepunten en grappige confessions komen in dit programma naar boven. Extra leuk: de coronamaatregelen laten het eindelijk weer toe om publiek in de studio uit te nodigen. En er zijn dus nog flink wat plekjes vrij. 

Indien je een gaatje vrij hebt tussen 3 maart en 5 mei op de donderdag(en) tussen 20.00 en 22.00 uur, kun je je via dit formulier opgeven. En wie weet zit jij dan binnenkort in de studio van Eilandpraat als achtergrondpubliek. Hoe leuk is dat?

All Stars

In het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson kregen al acht oud deelnemers een tweede kans. En dat is uniek, want voor de meeste kandidaten is het once in a lifetime experience. Toch zijn er nu opnieuw een aantal oud-kandidaten die een tweede kans krijgen, in het nieuwe – en eenmalige – All Stars-seizoen.

Ook op tv

Deze gloednieuwe reeks wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper en is vorig jaar opgenomen op het zonnige Zanzibar. Eigenlijk zou dit seizoen exclusief bij Videoland te zien zijn, maar vanwege het uitvallen van The Voice of Holland op vrijdagavond is Expeditie Robinson: All Stars ook op RTL 4 te zien.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf donderdag 24 februari wekelijks te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. Ben jij Videoland-abonnee? Lucky you! Want dan kun je elke donderdag een week vooruitkijken.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Eilandpraat

Laatste nieuws

Zie ook