Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink deelt beelden van nieuwe optrekje: 'New chapter'

De Roelvink-telg kreeg deze week de sleutels van zijn nieuwe huis.

Het is een exciting week voor Donny Roelvink. Hij ontving deze week de sleutels van zijn eigen optrekje en deelt via Instagram vol trots een aantal beelden van zijn nieuwe huis. 

New chapter

Nadat Donny en Janice Blok een punt achter hun relatie zetten, besloten de twee al snel hun eigen plekje te gaan zoeken. Janice keerde terug naar Rotterdam, waar ze eerder ook woonde. Donny zocht in de tussentijd ook naar een nieuw stekje – en dat is hem dus duidelijk gelukt. 

New chapter”, schrijft Donny bij de foto’s die hij op Instagram deelt. Vervolgens zien we Donny twee duimpjes opsteken in zijn prachtige woonkamer (inclusief marmeren keuken en visgraatvloer) en poseert hij met een big smile in zijn riante tuin. Veel woongeluk, Donny!

Liefdesleven

Eerder liet vader Dries Roelvink zich al uit over zijn zoon Donny, aangezien de Roelvink-telg voor een korte tijd bij zijn vader verbleef. Donny sliep for the time being bij zijn vader. En tja, dan krijgt Dries natuurlijk het een en ander over het liefdesleven van zijn zoon mee.

Aan Shownieuws vertelde de zanger: “Donny woont momenteel bij mij, die krijgt in maart zijn eigen woning.” Niet veel later gaf Dries aan dat hij hierom wel eens appjes met zijn zoon mee kan lezen. “Ik kijk weleens stiekem mee in zijn telefoon, dan zie ik hem babbelen met meisjes.”

Date gepland

Donny zit niet stil, als we vader Dries mogen geloven. “Hij heeft mij vertelt dat hij vanavond een date heeft”, vertelde Dries met een big smile. “Maar met wie? Geen idee.”

Volgens de vader van de Roelvink-telg biecht Donny weleens op dat hij met iemand uit is geweest. “Dan vraag ik of ik mag kijken wie het is. Maar van tevoren mag zijn vader het niet weten.” Ooh la la…

Bron: Instagram (@donnyroelvink), Shownieuws | Beeld: BrunoPress