Horeca open: het is de hoogste tijd om weer uit te pakken

Wat draag je anno 2022 naar het terras?

De horeca is weer open! Niet alleen kun je weer lekker met vriendinnen naar het terras. Je kunt ook weer volop flaneren in de leukste trends. Wij zochten uit in welke trends jij zeker gezien wilt worden op het terras.

Geisha kleding

Denk bijvoorbeeld aan Geisha kleding zoals blouses met dierenprint. Wat er nog meer niet in jouw garderobe mag ontbreken? Lees snel verder en ontdek de leukste trends om te dragen als je lekker gaat borrelen of uit eten gaat. 

Lange laarzen

Lange laarzen zijn helemaal on trend. De laarzen van nu komen net iets onder de knie en zijn perfect te combineren met een skinny jeans, een stoer leren rokje of prachtige Josh V jurken. Hiermee zie je er niet alleen stijlvol uit, maar ook zeer classy. Draag er een mooie glanzende panty onder en je bent ready to go. 

Dierenprints

Wil jij wat meer pit geven aan je outfit? Ga dan voor een stoere dierenprint, zoals bijvoorbeeld een luipaard printje. Je kunt de luipaard print met diverse andere trends combineren. Ga bijvoorbeeld voor een trui met luipaard print en combineer het met een zwarte flared jeans van ribstof met stoere laarzen of combineer print met print als je net even wat opvallender wilt zijn.

Cowboy/cowgirl

Ook een erg leuke trend om mee op het terras te zitten is de cowboy/cowgirl trend. Zo zijn cowboyboots weer helemaal in. Hoe je deze trend verder kunt herkennen? Denk aan veel franjes, cowboyhoeden en suede. Je kunt met deze trend zo ver gaan als je zelf wilt of het combineren met andere gave trends van nu. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van cowboyboots met een suedine rokje en een zwart leren jasje. Je kunt er ook voor kiezen een rok met franjes met hoge laarzen tot de knie te combineren.

Parels 

Ook parels en parelmoer zijn echte trends van nu en worden veel gezien. Denk bijvoorbeeld aan mooie gouden oorringen met parels, haarspeldjes met parels en parelkettingen. Wil je in stijl op het terras zitten, dan zijn deze items onmisbaar. Combineer parels met een flared spijkerbroek en een mooie witte trui of kies voor een combinatie met een zwart rokje en een kanten top. Wedden dat jij de show zal stelen op het terras?

Bron: Pexels

Laatste nieuws