Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Chanels Spring-Summer 2022 Ready to Wear-collectie

Binnenkort verkrijgbaar in de boetieken.

Hoewel we nog midden in de winter zitten, krijgen we dankzij Chanel al wat lente-vibes. Met de Spring-Summer 2022 Ready to Wear-collectie showt het modehuis dat we ons stylish klaar kunnen maken voor de lente.

Nieuw seizoen, nieuwe trends

Hoezeer wij ook kunnen genieten van de winter en de geweldige outfits die daarmee gepaard gaan, blijven het voorjaar en de zomer favoriet. Lunchen op het terras, relaxen bij het zwembad of op het strand en natuurlijk op vakantie. We hoeven ons in ieder geval niet meer druk te maken over wat we dan aan gaan doen, want daar weten we het antwoord wel op: Chanel.

Geen strakke kokerrokken en outdated prints. Met haar nieuwste Ready to Wear-collectie brengt Chanel een ode aan de jeugd wiens nonchalante charme resoneert met eindeloze zomerdagen.

Fashion background: de tijdloze klasse van Chanel

Details

Het zit ‘m allemaal in de details als we naar de nieuwste collectie van Chanel kijken. Een wit badpak met zwarte randen, een zonnebril met een zwart frame en witte poten en witte ballerina’s met een zwarte neus. Je essentials draag je bij je in de nieuwe CHANEL 22 bag: een grote tote in glanzend leer. Zo willen wij wel op vakantie, hoor!

Paars

Paars is duidelijk een kleur die we dit voorjaar en deze zomer veelvuldig gaan zien, zo voorspelt het modehuis. Zo zien we een beeldig tweed setje gepaard met een gele tas, die wij beide het liefst zo snel mogelijk aan onze garderobe toevoegen. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot we de nieuwste Ready to Wear-collectie van Chanel kunnen shoppen.

De collectie is vanaf 10 maart 2022 te koop in boetieken.

Bron: Chanel | Beeld: CHANEL – Photo Inez and Vinoodh