Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bella en Gigi Hadid onherkenbaar met geblondeerde wenkbrauwen

De zussen showen hun bleached brows tijdens de show van Versace.

Je wenkbrauwen voorzien van een ontkleuring en blonde spoeling: je moet het maar durven. Bella Hadid en Gigi Hadid bewijzen echter dat deze opvallende (of eigenlijk juist niet) wenkies dé trend zijn voor het aankomende seizoen. Echt een gevalletje: hate it or love it. 

Bleached brows

Het was Kim Kardashian die al eerder met geblondeerde wenkbrauwen op de rode loper verscheen. Een look waar je even aan moet wennen, aangezien je gezicht er behoorlijk anders door lijkt. Ook Bella en Gigi Hadid besloten zich aan de wenkbrauwtrend te wagen en verschenen bij de show van Versace met bleached brows. 

Ondanks dat het een gedurfde trend is, moeten we toegeven: wij zijn fan. Het is even wennen, maar door deze blonde wenkies komen je ogen enorm naar voren. Knallende kijkers gegarandeerd dus.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Versace (@versace)

90's brows

Het is niet de eerste keer dat Bella met een wenkbrauwtrend op de proppen komt. Eerder liet de beauty al zien dat de 90's brow trend weer helemaal terug van weggeweest is.

Als we één jeugdtrauma mogen opnoemen, dan is dat zonder twijfel de dunne wenkbrauw. We waren uren in de weer met ons pincet om onze brows te epileren tot een flinterdun streepje. Voor de tv, op onze kamer en zelfs op school… Dat pincet moest mee.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella herself heeft dit nieuwe tijdperk van de brow ingeluid. Enne, we weten allemaal dat Bella de trends niet volgt. Nee, ze zet ze. Dus skinny brows of geblondeerde wenkies: voor welke look ga jij?

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram