Trommel je besties op: hier kan je de villa van De Bachelor huren

In dit heerlijke optrekje is aan ruimte geen gebrek.

We horen het de ladies en Thomas van der Vlugt in De Bachelor regelmatig zeggen: de omgeving waar ze zich bevinden is adembenemend mooi. De villa waar de dames vertoeven is huge en ziet bizar mooi uit, maar wist je dat jij en je vrienden hier ook gewoon kunnen logeren?

Gigantische villa

Oké, de rozenceremonie en de knappe looks van Thomas moet je er zelf even bij bedenken, maar je kunt wel in de gigantische villa van De Bachelor verblijven. Hacienda Tacabaya is de villa waar de dames tijdens hun deelname aan het liefdesprogramma vertoeven.

De villa bestaat uit drie losstaande gebouwen met – jawel – verschillende privézwembaden. Oftewel: het ideale plekje om naast een gezellige tijd te hebben ook nog eens rust te vinden.

Prachtige omgeving

Ruimte om met je besties aan een ijskoud wijntje te nippen of een duik te nemen is er in ieder geval. Echter, de omgeving is ook niet verkeerd. De villa ligt tussen allerlei ruïnes in, zo weet de site van het verblijf te omschrijven.

“Dankzij de kamerhoge ramen bent u in de majestueuze hoofdslaapkamer omringd door de prachtige natuurlijke omgeving. De hele hacienda is te zien vanaf het prachtige zwembad.” Grijp je kans, want de villa is gewoon te boeken voor jou en je besties. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws