Aha: Simon Keizer onthult waar de naam Joa vandaan komt

En hoe gaat het nu met de kleine?

Lees ook

Eind vorig jaar verwelkomden Simon en Annemarie Keizer de kleine Joa in de wereld. De zanger vertelt aan RTL Boulevard hoe het nu gaat met het kleine broertje van Kiki, én deelt het verhaal achter de prachtige naam Joa.

Gelukkig en gezond

First things first: hoe gaat het met de kleine? Simon deelt openhartig dat zowel baby als ouders het goed maken. “Joa doet het heel erg goed”, legt hij uit. In geuren en kleuren vervolgt papa Keizer: “Het poept, het plast, het eet, het spuugt, en het lacht vooral nu ook heel veel.”

Ook met Simon en Annemarie zelf gaat het redelijk goed – hoewel het de twee aan slaap nog een beetje ontbreekt. “Nachten zijn natuurlijk wat gebroken. Ik mag niet klagen, want Annemarie neemt dat vooral op zich. Het hoort er allemaal bij”, legt hij uit.

What’s in a name?

Ook deelt Simon dat hij veel liefs hoort over de naam Joa. “Iedereen vraagt ook: ‘waar komt het vandaan?’, en we besloten dat we daar misschien een heel mooi verhaal bij moeten bedenken”, deelt hij. Maar uiteindelijk is hij toch maar eerlijk over het kiezen van de naam: “Zo interessant is het verhaal niet. We kwamen het gewoon tegen, volgens mij letterlijk op zo’n namen-website. Want we kwamen eigenlijk niet uit een jongensnaam – we wisten niet of het een jongetje of een meisje zou worden. Ik sprak het uit en Annemarie keek me aan en zei: ‘Joa…dat is echt gewoon heel mooi’. That’s it.”

Zware bevalling

Na de loodzware bevalling komen de ouders van Kiki en Joa dus weer in rustiger vaarwater terecht. De dag na de bevalling deelde Annemarie via haar Instagram: “Omdat hij maar liefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen. Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk! Dromen komen uit.” We wensen Simon, Annemarie en Kiki hoe dan ook veel liefde en geluk toe samen met de kleine Joa!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook