Dave Roelvink doet boekje open over trouwplannen

Na een baby ook een bruiloft?

Ooit was hij een echte bad boy, maar tegenwoordig heeft Dave Roelvink zijn leven een stukje anders ingericht. De reden? De komst van zoontje Dean. Maar betekent dat ook dat we binnenkort wedding bells kunnen verwachten voor Dave en Jazzlyn? In gesprek met Grazia vertelt hij openhartig over zijn relatie.

Daddy Dave

In de nieuwe realityserie Daddy Dave, die vanaf donderdag 3 maart te zien is op discovery+, zien we hoe Dave en Jazzlyn het doen als kersverse ouders. Zo’n kleine erbij is immers nogal wat. In gesprek met Grazia deed Dave een boekje open over zijn ervaringen als jonge vader. “Als het om Dean gaat, ben ik echt een soort waakhond. Dus ik wist wel dat het goed zou komen”, deelde hij onder andere.

Trouwplannen?

Maar betekent zo’n klein mannetje in de familie erbij dan ook dat er binnenkort een bruiloft gaat plaatsvinden? Daar wil hij nog niet te veel over zeggen. Zo deelt hij dat Jazzlyn zeker wel wil trouwen. “Dus dat zal ooit wel gebeuren”, legt Dave uit. “Maar ik werk nog niet aan een aanzoek. We zijn net anderhalf jaar samen, hebben al een kind… Er moet ook iets blijven om naar uit te kijken.” Kortom: kleine Dean komt op de eerste plaats.

Relatie

Ook gaat Dave in gesprek met Grazia in op zijn relatie met Jazzlyn. Want anderhalf jaar samen en dan al een kind, is dat niet heel snel? De kersverse vader legt uit dat het net even anders zit: “We kennen elkaar al uit onze jeugd, toen we zestien en zeventien waren. Die verkering duurde twee jaar. Daarna zijn we acht jaar uit elkaar geweest, maar we hebben wel altijd contact gehouden”, legt hij uit. “Je kan denken dat het heel snel is gegaan, maar zo zien wij dat niet. Juist omdat we elkaar zo goed kennen. We zijn destijds ook niet uit elkaar gegaan omdat we elkaar niet meer leuk of aantrekkelijk vonden. We waren gewoon te jong.”

Uiteindelijk hebben de twee elkaar dus weer helemaal gevonden en zijn ze ontzettend happy met elkaar én met de kleine. Hoe het Dave en Jazzlyn vergaat rond de komst van hun kindje, zie je vanaf 3 maart op discovery+.

Het hele interview met Dave Roelvink over zijn gloednieuwe serie Daddy Dave, het ouderschap en zijn relatie met Jazzlyn lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel! 

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: Inge van Altena

Laatste nieuws