Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood over bekend zijn: 'Roem is niet per definitie cool'

In een exclusief interview met Grazia is Holly openhartig over haar kijk op bekend zijn.

Of ze nu Love Island presenteert of een hoofdrol speelt in de nieuwste Netflix-film, Holly Mae Brood spat altijd van het beeld af. In de nieuwste Grazia schittert ze in een heuse high fashion-shoot en vertelt Holly openhartig over zichzelf. Want geeft ze eigenlijk veel om roem en aanzien?

Roem en aanzien

Holly herself is niet bezig met roem en aanzien. Sterker nog, ze geeft er weinig om. “Nee, roem is niet per definitie cool of interessant. Waarom vinden mensen het zo leuk om op straat te lopen en te worden herkend?”, stelt de beauty.

Holly hecht naar eigen zeggen meer waarde aan erkenning voor je werk of kwaliteiten. “Het is leuk om erkenning te krijgen voor wat je doet. Er komt weleens iemand op me af die zegt: ‘Ik vind dat je dat zo leuk hebt gedaan’, en dan denk ik: dat is lief.” 

Beroemd willen zijn

Vooral de mensen die té graag beroemd willen worden, dat kan de actrice en presentatrice maar moeilijk begrijpen. “Er zijn te veel mensen die alleen maar beroemd willen zijn, en dan denk ik: liefje, ga jij nu eerst meer eens iets doen waar je heel goed in bent, want waar kennen we je ook alweer van?” 

Grote dromen

Dromen over roem en aanzien heeft Holly dus absoluut niet, maar plannen voor de toekomst wél. “Ik zou heel graag een eigen serie willen maken die meer dansgericht is. Ik heb een dansachtergrond en het lijkt me waanzinnig om dit een keer met het acteren te mogen combineren.”

“Ook lijkt het me heerlijk om een keer een mooie, grote studioshow te presenteren. Ik moet nog veel leren als presentatrice”, stelt Holly. Blikt ze terug op haar debuut als Love Island-presentatrice dan ziet ze zich naar eigen zeggen in volle paniek staan. 

“Alsof ik een spreekbeurt opzeg. Tijdens het afgelopen seizoen had ik voor het eerst het gevoel dat ik er echt relaxed stond, en ik kon er zelf ook écht van genieten. Ik denk dat ik op het vlak van presenteren nog wel meer kan laten zien.” 

Holly Mae Brood vertelt in de nieuwste Grazia alles over haar gevoel voor fashion, haar dromen, de afgelopen coronatijd én haar steady relatie met Soy Kroon. Vanaf morgen in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Ruud Janssen | Styling: Ashley Veraart | Haar en make-up: Mathieu Bronckhorst voor Balmain @ House of Orange | Assistent styling: Tess Groen | Assistent Fotografie: Freek Heijkers