Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een gymwear-set van Black Bananas t.w.v. €99,90

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze keer staat-ie in het teken van workout-motivatie. We geven namelijk 3x een gymwear-set van Black Bananas weg. 

Workout motivatie

Niets is zo fijn als een gloednieuwe sportoutfit. Enne, onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat een goede outfit je meer motivatie geeft voor een workout. Niet alleen is het heerlijk om je in een gloednieuw pak te hijsen, je voelt je ook zelfverzekerder en krijgt meer zin in je workout. 

Black Bananas snapt dit maar al te goed en lanceert een nieuwe kleurige collectie, namelijk haar eerste gym-wear lijn voor vrouwen en mannenDe collectie bestaat uit leggings, shorts, tops en sportbeha’s in een heerlijk kleurenpalet.

Go bananas

Black Bananas is sports-inspired streetwear. Met een liefde voor premium materialen en onverwachte details zorgt Black Bananas ervoor dat jij je goed voelt en er goed uitziet, bij welke activiteit dan ook. Black Bananas staat ook voor ‘go bananas’ met als reden: neem jezelf en de wereld waarin we leven niet altijd te serieus. 

De gloednieuwe collectie van Black Bananas, die nú in allerlei felle kleuren, soorten en maten verkrijgbaar is, laat duidelijk zien waar het merk voor staat. “Creativiteit, zelfverzekerdheid, innovatie, kracht en lef.” 

Win, win, win! 

Kan jij niet wachten om te flaneren in een gloednieuwe gymwear-set? Lucky you, want Grazia mag 3x een gymwear-set naar keuze van Black Bananas t.w.v. €99,90 weggeven (prijs is gebaseerd op de duurste set, legging en top met lange mouwen). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Fingers crossed. 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link shop je de producten van Black Bananas.

[mail-and-win title="Winning Wednesday: 3x een gymwear-set van Black Bananas t.w.v. €99,90" description="Doe mee en win! " ended_at="08-21-2022" brand="Black Bananas" questions="%5B%22%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 8 maart 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.