Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dave Roelvink over het verleden: ‘Fouten zijn geen fouten als je ervan leert’

De kersverse vader blikt terug op zijn wilde verleden.

Vanaf 3 maart is Dave Roelvink te zien in de gloednieuwe serie Daddy Dave op discovery+. Dave is inmiddels een heuse familieman geworden, maar hoe kijkt hij eigenlijk terug op zijn wilde verleden?

Bad boy

Een steady relatie, een zoontje en een gezonde levensstijl: Dave is niet meer de bad boy van vroeger. Maar of hij al zijn wilde haren kwijt is? Grazia vroeg het aan de kersverse vader. We kennen Dave als iemand die wel van een feestje houdt, maar hoe kijkt hij eigenlijk terug op dit verleden?

“Er zijn wel bepaalde dingen die ik anders had willen doen. Dronken in het verkeer aangehouden worden bijvoorbeeld. Daar heb ik wel spijt van, dat had ik nooit mogen doen."

Veel geleerd

Ondanks bepaalde dingen in het verleden ziet Dave zichzelf als een lieve man die veel liefde heeft voor de mensen om hem heen. "Volgens mij ben ik een lieve man die goed zorgt voor de mensen van wie hij houdt. En dat is ook dankzij mijn verleden."

Hij mag dan wel spijt hebben van sommige dingen, Dave heeft ook geleerd van zijn fouten. "Fouten zijn geen fouten als je ervan leert. Maar ik verbaas me soms wel over hoe mensen mij zagen, en misschien nog steeds zien."

Gezonder leven

Het leven van Dave is niet meer zoals het vroeger was. Sinds de komst van zoontje Dean, besloot Dave dan ook het roer om te gooien. "Als dj ging ik in korte tijd van nul naar driehonderd optredens per jaar. Dat is driehonderd keer per jaar feesten, driehonderd keer per jaar drinken. Hoelang blijft dat leuk? Is het niet triest als ik dat op mijn veertigste nog doe? Dus ik ben wat gezonder gaan leven, en dat bevalt heel goed.”

Het hele interview met Dave Roelvink over zijn gloednieuwe serie Daddy Dave, het ouderschap en zijn relatie met Jazzlyn lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel! 

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: Inge van Altena