Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo leuk: Married At First Sight-koppel in verwachting van een tweeling

Leuk babynieuws!

Het jawoord geven aan een onbekende: je moet het maar durven. Toch blijkt het behoorlijk succesvol, aangezien dít koppel uit Married At First Sight binnenkort een tweeling verwacht.

Zwanger

Het is bijna (weer) tijd voor beschuit met muisjes! Er is namelijk een heuse Married At First Sight-baby onderweg, of eigenlijk: baby’s. Nikolai en Chantal verwachten namelijk een tweeling. Het koppel trouwde al een aantal jaren geleden in het populaire programma, in het seizoen van 2017. Het is een van de weinige stellen die na het experiment nog samen zijn.

Eerste dochtertje

In 2019 bezegelden Nikolai en Chantal hun liefde al met een eerste kindje. Toen werden ze de trotse ouders van dochtertje Fenne. Nu is Chantal weer zwanger, en wel van een tweeling, dat meldt producent ITV. Wanneer de MAFS-deelneemster precies is uitgerekend, is nog niet bekend.

Niet opgeven

Veel koppels overleven het ultieme liefdesexperiment niet, maar Nikolai en Chantal wel. Wat is hun geheim? Vooral niet te snel opgeven, zo vertelden ze eerder al eens. “Je geeft dat toch niet zomaar op, zo hebben wij dat ervaren. En gaat het niet, houdt het op. Het gaat er uiteindelijk om dat je aanvullingen zoekt in elkaar.”

Nikolai heeft dan ook nog wel een advies voor andere koppels: blijven praten en luisteren. “En elkaar blijft uitdagen. Er komt in elke relatie wel eens iets voor. Je hebt de keuze ervoor weg te rennen of het op te lossen. Zolang je ervoor kiest het te willen oplossen, gaat het altijd goed denk ik. Je moet er gewoon aan werken, anders komt er niks van terecht.” Wijze woorden!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married At First Sight