Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Meilandjes delen hysterische teaser van nieuw programma Chateau Bijstand

Nog héél even wachten, en dan kunnen we weer genieten van de Meilandjes op tv.

Alleen omdat het even stil is rond de Meilandjes, betekent dat niet dat de familie stil zit. Welnee: de afgelopen tijd hebben zij het druk gehad met opnamen voor Chateau Bijstand, hun nieuwe programma. Op Instagram deelt Martien vast een voorproefje en zoals te verwachten: het wordt weer hi-la-risch.

Chateau Bijstand

Na meerdere seizoenen Chateau Meiland, waarin het reilen en zeilen van de familie rond kastheelheer Martien centraal staat, is het roer eens goed omgegooid. De Meilandjes laten namelijk de luxe van hun Noordwijkse villa achter zich. In plaats daarvan gaan Martien, Erica, Maxime, Claire en de kleine Vivé een poos lang in een bijstandshuis overleven, mét bijbehorend budget.

De familie is natuurlijk de luxe van een chateau gewend, dus zo'n maand in de bijstand is een flinke verandering. Dat blijkt ook uit de teaser die zij vandaag deelden.

Gieren

We verwachten het inmiddels natuurlijk van Martien, maar de former kasteelheer blijkt ook op een bijstandsbudget voor de nodige hysterie te zorgen. Zo zien we hoe hij wanhopig probeert een grote bank door een ontzettend smalle deuropening te krijgen. Even later slaat de heer des huizes erin om na het in elkaar zetten van een klein bedje voor Claire deze binnen no-time ook weer kapot te krijgen. Kortom: een gillende Martien en de nodige hilariteit.

Wel wat te wijnen

Gelukkig ziet het er ook naar uit dat zélfs op bijstandniveau er toch nog wat te wijnen valt bij de Meilandjes. Who knows, wie weet houden we nog de gouden tip voor een budgetwijntje over aan de nieuwe serie.

Chateau Bijstand is vanaf 7 maart om 20.30 te zien op SBS6. Via Instagram deelt Martien dat de serie 'echt TE GEK' wordt. "Je wil het echt niet missen", sluit hij zijn berichtje af. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Instagram @martienmeiland | Beeld: Brunopress