Dave Roelvink over zwangerschap Jazzlyn: ‘Binnen een week was het raak’

'Het duurde even voor ik echt besefte dat we een baby kregen', aldus Dave.

Dave Roelvink en Jazzlyn zijn sinds een tijdje dolgelukkig met hun knappe zoontje Dean. Vanaf 3 maart kunnen we het koppel via discovery+ in de gloednieuwe serie Daddy Dave volgen, daarom vroeg Grazia Dave het hemd van het lijf. Want hoe is de zwangerschap van Jazzlyn eigenlijk gegaan?

Voorbereiding

Gebroken nachten en de opvoeding van een mini-mensje: het zijn zaken waar Dave zich nu ineens mee bezig moet houden. Iets wat Dave, zonder een uitgebreide voorbereiding, enorm goed afgaat.

Vrienden zeiden vooraf dat je je niet echt kan voorbereiden op het ouderschap, dus dat heb ik ook niet gedaan. Ik ben niet gaan zitten om babyboeken te lezen of vlogs te bekijken. Ik weet dat ik een zorgzaam type ben, als ik er zin in heb. Als vader ben ik eerder overbezorgd dan te nonchalant. Als het om Dean gaat, ben ik echt een soort waakhond. Dus ik wist wel dat het goed zou komen.”

Bewuste keuze

Maar waren Jazzlyn en Dave al lang bezig om een kindje te krijgen, of is Dean de twee overkomen? “We hebben bewust de keuze gemaakt om Jazzlyn met de pil te laten stoppen. Ze had een bloedtest gedaan, puur uit interesse naar haar hormoonwaardes. Dat was bij zo’n vrouwtje die haar daarna allerlei vitaminepillen probeerde aan te smeren”, begint Dave. 

Behalve de vitaminepillen die aangesmeerd werden, werd Jazzlyn ook gezegd dat ze een disbalans in haar hormonen had. “Omdat ze jarenlang de pil had geslikt. Dat is heel normaal hoor, maar daardoor zou het wel een jaar kunnen duren voordat Jazz, mocht ze dat willen, zwanger zou kunnen raken.”

Een week

Samen besloot het koppel dat Jazzlyn zou stoppen met de pil, en vanaf dat moment ging het volgens de dj heel snel. “We besloten samen dat ze zou stoppen met de pil, en binnen een week was het raak.”

“Ik kwam op een ochtend beneden en toen had Jazzlyn een speentje in mijn yoghurt gedaan. Het duurde even voor ik het echt besefte dat we een baby kregen, maar daarna was ik vooral blij.” Awh! 

Het hele interview met Dave Roelvink over zijn gloednieuwe serie Daddy Dave, het ouderschap en zijn relatie met Jazzlyn lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel! 

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: Inge van Altena

Laatste nieuws