Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te schattig: Mascha Feoktistova trakteert volgers op zonnige vakantiekiekjes

Van bikinikiekjes tot aan een dolblije Mila.

Mascha Feoktistova vertoeft momenteel op het zonovergoten Dubai. Enne, daar mogen wij vanuit Nederland een klein beetje van meegenieten. Van bikinikiekjes tot aan een dolblije Mila: wij krijgen instant summer vibes van deze heerlijke kiekjes.

Eindelijk vakantie

Een tripje naar het buitenland stond voor Mascha, Gregor en Mila al een tijd lang op de planning. Maar ja, corona happened. Gelukkig kon het drietal nu eindelijk hun koffers pakken en naar een zonovergoten bestemming vliegen.

Via Instagram deelde Mascha een aantal dagen geleden al een update van haar eerste vlucht met Mila. "Pinch me, eerste vlucht met z'n drie", schreef de YouTuber. Daarbij deelde Mascha een reeks foto's van de kleine Mila die voor het eerst met haar ouders naar het buitenland vloog.

'Zo dankbaar'

In de nieuwste kiekjes op Instagram zien we Mascha, Mila en Gregor genieten van de zonovergoten bestemming. "Zo dankbaar", schrijft Mascha bij de fotoreeks.

Van bikinikiekjes, drankjes uit een kokosnoot en de kleine Mila die met een big smile op het strand zit. We worden er instant blij van. Ook Anna Nooshin, Teske de Schepper en Queen of Jetlags reageren enthousiast op de zomerse foto's. "Wat heeeeerlijk", "Waaaauw" en "❤️❤️❤️❤️", klinkt het in de reacties.

Bron: Instagram @beautygloss | Beeld: BrunoPress