Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Say what? Rosanna doet bizarre onthulling over reden breuk met Niels

Uh, wat?

Dit weekend werd duidelijk dat ex-Temptation Island deelnemers en OnlyFans-celebs Rosanna en Niels niet meer samen zijn. "Definitief", dit keer, zo liet Rosanna weten. En nu doet de beauty een opvallende onthulling over de reden achter de breuk.

Uit elkaar

Afgelopen zaterdag liet Rosanna via haar Instagram Story weten dat zij en Niels niet meer samen door het leven zouden gaan. "Ik wil via deze weg laten weten dat Niels en ik een definitieve punt achter onze relatie hebben gezet", schreef Rosanna in een Insta-story. "No dm’s please mensen hierop", vervolgde ze. "Ik sta achter mijn keuze."

De twee zijn al eens eerder uit elkaar geweest, maar kwamen vervolgens toch weer bij elkaar terug. "Bonnie & Clyde till we die baby", schreef Rosanna toen nog in haar Instagram Stories. Nu lijkt het er echter toch op dat het stel er een punt achter heeft gezet.

Onthulling

Ondanks de pikante content die Rosanna en Niels delen via hun OnlyFans-account, deelde Rosanna vandaag dat ‘de vlam weg is’. “Lieve mensen, don’t worry. Het is al twee maanden uit tussen mij en Niels.” Wacht, wat? “Ik heb het uitgemaakt omdat de vlam weg is. Er is verder niets raars aan de hand”, laat ze weten.

Dat de twee al maanden uit elkaar zijn, was in elk geval niet te zien aan de sexy kiekjes en filmpjes die het voormalig stel promootte via hun Instagram-accounts.

'Boze berichtjes'

Bovendien deelt Rosanna een videoboodschap voor de mensen die in haar DM's te vinden zijn na de breuk. "Ik krijg nog steeds superveel boze berichtjes dat ik niet reageer op mensen over onze breuk. Maar zoals ik al vermeld heb, ga ik nergens op reageren de komende dagen", deelt ze. "Ik vind het heel lief dat jullie mij allemaal berichten, maar ik moet dit sowieso komende tijd even zelf verwerken. Ik zit niet te wachten op allemaal berichtjes van iedereen met "gaat het, gaat het, gaat het?"

"Een break-up is nooit leuk, maar ik en Niels zijn verder gewoon prima samen, dus dat komt wel goed", laat ze weten. Wij wensen Rosanna en Niels beiden veel sterkte in deze periode.

Bron: Lovereality, Instagram @Rosannavoorwald | Beeld: Temptation Island