Rosanna en Niels zijn uit elkaar: ‘Ik sta achter mijn keuze’

'Ik wil via deze weg laten weten dat Niels & ik een definitieve punt achter onze relatie hebben gezet', schrijft Rosanna op Instagram.

De relatie van OnlyFans-creators en ex-Temptation Islanders Rosanna en Niels is op de klippen gelopen. Via Instagram laat Rosanna weten dat de twee er “definitief een punt” achter hebben gezet.

‘Ik sta achter mijn keuze’

“Ik wil via deze weg laten weten dat Niels & ik een definitieve punt achter onze relatie hebben gezet”, schrijft Rosanna in een Insta-story. “No dm’s please mensen hierop”, vervolgt ze. “Ik sta achter mijn keuze.”

Ups en downs

Rosanna en Niels hebben hiervoor ook al roerige tijdens meegemaakt. Zo maakte Rosanna in juni 2021 ook al eens bekend dat de twee uit elkaar waren. Het duurde toen niet lang voordat er een aantal hardnekkige geruchten de ronde deden dat Niels Rosanna zou hebben geslagen. Deze mishandeling zou de reden voor haar zijn geweest om toen ook al de stekker uit de relatie te trekken.

Naar aanleiding van deze wilde verhalen voelde Rosanna zich dan ook genoodzaakt te reageren op de ernstige aantijgingen aan het adres van Niels:

“Even voor de duidelijkheid, ik zal gelijk de waarheid vertellen: Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben wodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie”, schreef de blondine afgelopen zomer. “Ik heb dingen gesloopt en gevochten met wat mensen. Er was geen reden voor ruzie, ik ben de schuldige in dit verhaal. Geen speculaties meer nodig nu.”

Toch geen Bonnie & Clyde

Maar de breuk was destijds van korte duur, zo werd duidelijk in een Instagram-post die Rosanna ongeveer een week na de break-up online zette. “Bonnie & Clyde till we die baby”, schreef de OnlyFans-ster onder een pikante foto van het stel.

Maar dat ‘till we die‘ lijkt nu toch niet op te gaan. Wat de exacte reden is van de meest recente breuk is niet helemaal duidelijk, maar we hopen natuurlijk van harte dat zowel Rosanna als Niels snel weer gelukkig worden in de liefde. Als het niet met elkaar is, dan misschien wel met iemand anders.

Bron: Instagram | Beeld: Cosmopolitan, Love Reality

Laatste nieuws