Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: EOTB's Tessa en AYTO's Ivo hebben punt achter relatie gezet

Hun relatie was helaas van korte duur.

Ze leken een dream couple: Are You The One?-deelnemer Ivo en Ex on the Beach-kandidaat Tessa. Helaas was hun relatie van korte duur. Zo deelt Ivo in gesprek met Reality FBI dat de twee uit elkaar zijn.

Romance

Eind december 2021 kondigde Ivo op Instagram aan dat hij weer gelukkig was in de liefde. Zo was op de foto – die inmiddels verwijderd is – te zien dat hij een setje vormde met EOTB-Tess. Helaas zijn de twee niet lang samen geweest.

Zo laat Ivo aan Reality FBI weten dat de twee een tijdje terug een punt achter hun relatie hebben gezet. "Het is al weken uit tussen mij en Tessa. Van deze informatie wordt niemand blij."

Are You The One?

Vorig jaar deed Ivo aan het eerste Nederlandse seizoen van Are You The One? mee. Enne, ook zijn ex Shanice bleek mee te doen aan het programma. Er ontstond al snel weer een romance tussen de twee, en dus gingen ze samen de Truth Booth in om erachter te komen of ze een perfecte match waren. Helaas bleek dat niet het geval, iets wat voor zowel Shanice als Ivo een bittere pil was. "Dat deed wel even pijn", deelde de spierbundel hier destijds over. Hopelijk vindt Ivo binnenkort alsnog zijn perfecte match!

Bron: Reality FBI, Love Reality | Beeld: Are You The One?