Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Love Islands Sarah heeft een relatie met deze zanger

It's official!

Sarah Mooy kwam tijdens het laatste seizoen van Love Island als bombshell binnen. De blondine viel voor de charmes van Jim, maar moest tijdens een pittige herkoppeling toch haar koffers pakken. Hoewel het Love Island-avontuur dus niet goed heeft uitgepakt voor Sarah, heeft de beauty nu alsnog een nieuwe lover gevonden!

Love Island-avontuur

Sarah zat tijdens Love Island pas net in een koppel met Jim toen hij samen met de andere mannen plotseling vertrok naar Casa Amor. De blondine was ervan overtuigd dat hij alleen terug zou komen, maar dat deed hij niet. Jim kwam terug met Raina en dus bleef Sarah als single achter.

Jim is nog altijd happily in love met Raina, en nu blijkt dat ook Sarah alsnog haar geluk heeft gevonden. Op Instagram deelt ze namelijk een lief kiekje met haar nieuwe lover. Enne, het is geen onbekende!

Bekende zanger

"Ik ga er met de hoofdprijs vandoor🥇🥰", schrijft Sarah bij de lieve foto. De bombshell heeft een relatie met zanger Dave Dekker. Dave reageert zelf ook onder het kiekje. "Dat kan niet hoor, want dat doe ik al!" Aaahw! De 24-jarige zanger kun je onder meer kennen van zijn nummer 'Laat ons niet alleen' met Danny de Munck. Ook speelde hij vroeger Ciske de Rat in de musical én had hij zijn eigen realityshow op SBS6, namelijk Dave Dekker Dendert Door.

Onder de foto wordt enthousiast gereageerd door Sarah's volgers. "Wat een lief koppel!", schrijft een volger. En: "Top dit😍😍❤️❤️", reageert voormalig Temptation-single 'kleine' Mike. Ook Love Islands Yasmin laat lieve emoji's achter. "😍😍😍😍", klinkt het.

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Instagram