Celebs worden massaal in deze betaalbare jas van Mango gespot

Hebben!

Lees ook

We spotten celebs als Gigi Hadid en Alexa Chung regelmatig in pareltjes van outfits. Vaak hangt er ook een flink prijskaartje aan deze looks, maar dat is niet altijd het geval. Sterker nog, zowel Gigi, Alexa, Katie Holmes én Sienna Miller werden in een betaalbare jas van Mango gespot.

Celebs en dezelfde items

We weten dat Gigi er altijd uitziet om door een ringetje te halen en dat ze vaak de nieuwste trends draagt. Daarom zijn wij er telkens als de wiedeweerga bij wanneer we een van die iconic looks voor een spotprijsje kunnen kopen. Vorige zomer verschenen Gigi, Hailey Bieber en Emily Ratajkowski nog alledrie met een betaalbare schoudertas, en we weten nog dat die toen binnen no time was uitverkocht.

Gespot

Grote kans dus dat een zelfde soort situatie zich zal voordoen met de jas van de Mango die Gigi, Kate, Alexa én Sienna in hun garderobe lijken te hebben. Alexa droeg de jas naar een event van Fendi in London en vorige week opnieuw in het zonnige Venetië. Gigi droeg de jas tijdens een city stroll. Actrices Sienna Miller en Katie Holmes werden beiden in New York gespot met de jas.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♡ (@celebritystreetstyledaily)

Wollen jas

Het gaat om een double breasted wollen jas in een neutrale crème kleur. De jas is een echte all season jas en past bij zowat elke outfit. Niet gek dus, dat zoveel celebs ‘m inmiddels hebben bemachtigd. De jas is nog steeds verkrijgbaar bij Mango en kost ongeveer 199 euro. Wees er snel bij!

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook